Reiseblogg

Dette blir en ren reiseblogg.
Som en reise-glad person, som benytter enhver anledning til å ta en tur, fikk jeg lyst til å lage en blogg hvor jeg kunne skrive litt fra turene, med forskjellige tips, restauranter osv. Har en forkjærlighet for Italia, men har etterhvert blitt mange andre steder i Europa også. Oppsøker gjerne steder jeg synes ser spennende ut på nettet.Men for min del blir det vel mest i Europa jeg reiser mange steder der jeg ennå ikke er ferdig med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s